Actief binnen de vereniging

De KNMT is voortdurend op zoek naar enthousiaste leden die zich willen inzetten in commissies, project- en werkgroepen op verschillende beleidsterreinen of deelonderwerpen.

Meerwaarde van het kaderlidmaatschap

Kriebelt het bij u soms ook als er over beleid of tarifering in de mondzorg wordt gesproken? Als kaderlid denkt u mee, praat u mee, oefent u invloed uit op het beleid en bent u goed geïnformeerd. Wist u dat kaderlid zijn ook erg leuk is? Kaderwerk gaat altijd gepaard met intercollegiale en sociale contacten! 

De KNMT biedt aan haar Verenigingskader een exclusief trainingsaanbod met een diversiteit aan trainingen, volledig afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Wat dacht u van een training “Effectief samenwerken”, of misschien een training “Snellezen”? U mag het zeggen! Het trainingsaanbod heeft naast de verdere professionalisering van de kaderwerkzaamheden ook voor uw persoonlijke ontwikkeling een toegevoegde waarde.

Verenigingskader

In samenwerking met de Commissie Kadervorming zet Verenigingszaken zich actief in om het kader te versterken en verversen. Daartoe is een kaderpool met geregistreerde potentiële kaderleden opgezet. Hiervoor kunnen alle KNMT-leden zich aanmelden die incidenteel of voor langere tijd iets voor hun beroepsvereniging willen doen. Zij worden door Verenigingszaken ingeseind om te solliciteren als er een voor hen interessante vacature is. 

Word kaderlid!

Kortom: wilt u direct betrokken zijn bij wat er speelt in de tandheelkunde, heeft u affiniteit met een bepaald deelgebied, draagt u de beroepsorganisatie een warm hart toe? Wilt u meer weten? Neem contact op met de afdeling Verenigingszaken en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Tags Vereniging